Over ons

Onze missie

Met New Energy Consulting streven we ernaar om duurzaamheid op een postitieve manier op de kaart te krijgen bij bedrijven, wat moet leiden tot een integratie in de merken de werkwijze  en in het ontwikkelen van de producten en diensten. Omdat wij geloven dat bedrijven een belangrijke rol hebben om te komen tot een duurzame economie, door de wijze waarop zij hun processen inrichten, het aanbod van producten en diensten die ze bieden en de positieve rol die ze kunnen vervullen bij het stimuleren van duurzaam consumentengedrag.

 

Wat we bieden

New Energy Consulting begeleidt organisaties die erkennen dat duurzaamheid belangrijk is, maar niet weten hoe ze deze effectief kunnen integreren in hun bedrijf en merk. We maken duurzaamheid relevant en zichtbaar voor uw organisatie, merken, klanten, medewerkers  en maatschappij.

New Energy Consulting helpt organisaties een logische match te vinden tussen de identiteit en de kracht van hun bedrijf of merk en relevante maatschappelijke issues of milieuvraagstukken.

Deze focus vertalen we naar concrete projecten die leiden tot een sympathiek merk dat klanten trekt, betrokken medewerkers, innovaties in producten en diensten, kostenbesparing en groei van de organisatie.