Employee engagement

Creëer draagvlak voor uw duurzaamheidsprogramma in uw organisatie door vertaling naar aansprekende, relevante projecten op afdelingsniveau.

Het creëren van employee engagement is een belangrijke factor voor succesvolle integratie van duurzaamheid in uw organisatie.

Wanneer mensen gemotiveerd zijn, zijn ze bereid om het extra stapje te zetten om een bijdrage te leveren aan het duurzaamheidsprogramma. Ook als het soms lastig en complex is.

beweging run

Duurzaamheid integreren in een organisatie werkt alleen als mensen ook de intrinsieke motivatie ervaren. Per afdeling zullen we in kaart brengen waar duurzaamheid waarde kan toevoegen en waar de toegevoegde waarde van de afdeling voor duurzaamheid ligt.  Middels een intern activatie programma zullen het medewerkers op positieve en inspirerende wijze worden betrokken bij uw Duurzaamheid en MVO programma.

Type projecten

  • Vertaalslag van uw duurzaamheidsstrategie naar concrete projecten
  • Procesbegeleiding bij projectteams voor duurzaamheidsprojecten
  • Ontwikkelen van een intern activatieprogramma of duurzaamheidsevenement in uw organiastie

 

 

Zie ook Conscious dinners, waarbij we op lichtvoetige wijze onder het genot van een diner verschillende duurzaamheidsthema’s aan de orde brengen. Elk gerecht heeft zijn eigen verhaal. Een mooie en plezierige wijze op mensen aan het denken te zetten en het onderwerp en lastige thema’s bespreekbaar te maken.